Monday, 10 December 2012

Aku Suka Dia

eihh ! hye2 assalamualaikum , haaa ... ni lha blog aku
aku nak cerita tentang seseorang ni , erhem-2 ! 3 , 2 , 1 kay start -->
masa tu aku duduk dlm library , n aku da nampak budak ni ! haha hensem lhaa jugak *galaksat* aku tanya la kawan sebelah aku , kenai dak budak tu ?? so , dia kata kenai haa'arr tunggu lg ! ermm dlm bpa hari aku da suka dkt dia whooaa !!

tiap-2 hri aku usha dia ;D ! 1 ja aku xtahan perngai dia , SOMBONG gilaa -.- ! but bkn dgn aku lha . tpi aku suka cara dia 1) baik 2) friendship 3) pendiam 4) aku suka dia senyum

senyum dia tu membuadkn aku makin syok dkt dia ;p *perasan ann ? kay laa . sampai dkt sini ja kod aku mampu taip . HAHA , x dk idea da aiee >,< .. by , assalamualaikm

Tentang Aku ♥

Assalamualaikum , hy-2
Nama penoh aku norfatihah binti mohamad padzil . pangei aku teah jar , umor aku 14 tahun tahon depan aku da nk PMR , humm kna lha ready awai-2 ! S.M.K.Alor Merah ni tmpat aku belajaq !
Perangai aku mcm ni ! 1)kuat bebai 2)suka b'kawan 3)x reti dok diam ! kay ,aku cukop x suka budak yang suka bajet -,- err seriously ! naik meluad aku :x . dkt sekolah diam sikit . mai dkt FB peramah piangg *ayat too xD ! haha , warna kgmaran aku , warna natural (hitam) , merah , ungu , oren , n koko ! kay lhaa , idea x keluaq dah aiee ! humm . kby-2

padzil daughter's , 14 y/o
stay kedah